Like an orange jacket

Orienteringsdag idag.. Jag + springa + karta = katastrof! Så det är inte riktigt min favoritsport, men ärligt, finns det någon i heeela världen som tycker om att orientera?
Men det gick mycket bättre än vad jag hade hade förutspått, jag har till och med chans på VG, Lovisa is happy!! Och ännu gladare blir man när man börjar klockan nio och får sluta direkt efter man har kommit i mål, det vill säga runt halv elva för mej idag. Såå, det blir nästan fem extra timmar idag, till skillnad från vad det hade varit om vi gick vanlig skoldag! 
Nu ska jag försöka bli varm (om det nu går här, för det känns just nu som om väggarna är lövtunna och släpper in all kyla som finns utomhus..) och skriva Kina-arbete så att jag blir klar nån jä*la gång!

Kram



Espresso me

Okej, nu har jag inte skrivit på, hmm, ingen aning hur länge, men jag tänker heller inte försvara mej på nåt sätt, för det är jag urusel på..
i fredags åkte jag, mamma, mormor och bror min till Göteborg för att shoppa. Det blev en del, men bara en enda tröja (men en riktigt mysig och stickad sådan!), får nog ta och tvinga med mej nån (Amanda? (stoooort leende på läpparna.. Haha! )) till Borås eller Göteborg snart igen. I lördags tog jag det bara härligt lugnt på dagen, och sen kom Amanda framåt kvällen. Kan bara säga att vi egentligen inte är dem man borde lägga ansvaret att laga mat på, *hosthost*. Vi brände fast tagliatelle i kastrullen, kokade sås och hittade mögel i min mixer, så vi fick göra våran efterlängtade chokladmilkshake med elvisp, hahaha!
Neej, nu får jag ta och återgå till mitt älskade Kina-arbete som ska var inlämnat på fredag och till att oroa mj lite smått inför onsdag, då vi har orienteringsdag, och jag ska springa själv!! Ärligt talat, jag kommer komma vilse efter typ hundra meter, eller nåt.. 

Kram



Longing for..

Nu blir det ett litet kort inlägg, här, för mina ögon är som uttorkade russin för tillfället och jag ska upp absolut upp senast halv sju imorn för att bussen till praon går halv åtta. Sen ska jag gå runt där i mataffären från åtta till tre och slita med att packa upp varor...  Neej, nu blir det för mycket klagomål, haha, jag har faktiskt bara två dagar kvar där, ju!
På fredag blir det iväg nånstans för att shoppa (yeees!). Bara hoppas på att man hittar något, nu då. Det brukar alltid vara så här med mej: när jag bestämt mej för att inte köpa en enda sak, hittar jag huur mycket som helst, och när det är meningen att jag ska hitta kläder och annat, hittar jag inte ett piss..
Neej, nu får jag ta och släcka, det blev ju inte alls ett litet kort inlägg.. Inte så kort jag hade tänkt mej, iallafall. Jag kommer ju se ut som en död sill imorn på morgonen nu, haha.

Kram



Detta fält måste fyllas i

Måndag idag.. Inte kul. Men det blir lite roligare genom att tänka att jag inte går full vecka, utan bara tills på torsdag (studiedag på fredag!), yeeey! Dessutom kanske, kanske, jag och mamma åker till Göteborg på fredag för att höstshoppa lite, lyckan är inte långt borta!
Men (nu kommer själva klagomålet som gör att man bara vill sova igenom hela höstterminen), jag har en geografisk rapport om Kina att lämna in efter praon jag är på nu, och jag orkar verkligen inte sätta mej ner för att skriva, inte idag iallafall.. Men så låter det varje dag, och jag vet att jag kommer få total panik kvällen innan den ska lämnas in för att jag inte har något färdigt arbete, så jag försöker komma på ursäkter för att slippa lämna in. Det går inte bra. Jag tror inte att min lärare kommer godkänna mina än så länge usla ursäkter, och det hjälper inte det minsta att jag är sämst i världen på att ljuga..
Nu måste jag gå och ta tag i mitt liv, så jag inte vaknar i natt med tangenter intryckta i ansiktet.

Kram



Mina steppsteg är bananklet

Då har man lyckats med att sätta sej vid datorn igen..  Ovanligt? Neej, inte så.. 
Igår vid sex-tiden åkte jag och Sofie till Elina för att vara sociala, och det lyckades vi med ända fram tills klockan två idag, trevligt! Kvällen började med att vi åkte till en sjö, där någon (errhhmm, Elina..) hade fått för oss att vi skulle sitta på en bänk och prata lite. Men, som vanligt när jag är med, gick det inte riktigt så bra. Bänken stod nämnligen en och en halv meter ut i vattnet! Jag lovar, det hade inte hänt om inte jag var med. Jag är oturen själv! Men Sofie, som väldigt gärna ville sitta på den förbaskade bänken, hittade en tunn planka som fick föreställa bro.
Idag har det väl inte hänt speciellt jättemycket.. Åkte hem från Elina vid två-tiden, som sagt, och sen satt jag bara och degade (faktiskt tillåtet på söndagar!) fram tills vi åkte till dansen. Där kan jag ju inte direkt säga att Cassandra, Amanda och jag betedde oss normalt.. (Fast, när gör vi det?!)
Nej, nu ska jag sätta igång tv:n och tillbringa de sista vakna timmarna på den alltid lika underbara helgen med att glo på den.

Kram



Nu så!

Då har man skapat en blogg också (eller, det var ju ganska bra tag sedan, men jag har inte riktigt haft orken att börja skriva..  Men nu så! ). Då ska vi se hur detta kommer att gå. Eller inte gå..
Jag heter då Lovisa (Skoglund för den som tycker att det är kul att veta efternamn), är född 1994 och går med andra ord sista året i grundskolan nu. Är med kompisar och dansar när jag inte håller på med sånt som har med skolan att göra, vilket jag gör ganska mycket som de som känner mej rätt bra redan vet, haha!
Vad ska man mer säga om mej? Hmmm.. Lite klassiskt bor jag med min mamma, min pappa och min bror i ett hus. Finns nog inte så mycket mer, tror jag.
I min blogg kommer jag skriva om mitt alldagliga liv som består av allt från hysteriska stunder fulla med skratt och sjukt konstig humor, till tillfällen då jag sitter i soffan med fjärrkontrollen som enda sällskap och gråter till en sorglig film. Hope you'll enjoy it!

Och förresten! Ha inga förväntningar på att det kommer dyka upp bilder på mej i varenda inlägg, är nämnligen otroligt kameraskygg, haha.. 

Kram



RSS 2.0