I see you driving around town

Varför kan jag aldrig planera?
Eller skriva roliga inlägg?
Eller orka resa på stjärten och sätta i sladden till datorn?
Datorn dör snart, och jag undrar om inte mina kunskaper till engelskaprovet är lika körda som den.


Calm surface

Jajjemen. Ronja Rövardotter ska jag prata om minsann. I fem minuter ska jag prata om henne. Det ska nog bli bra. Tror jag.
Jag har kommit in i en extrem läsperiod just nu, känner jag. Jag läste ut den väldigt underbara boken i fredags, och nu har jag börjat på Dead until dark av Charlaine Harris (första boken i serien som Tv-serien True Blood är baserad på). Och jag känner mer för att läsa den än att plugga på engelska och göra matte en dag som denna. Nej, jag får stå ut med llite mer plugg till kvällen, och sen ska jag dricka glögg och äta pepparkakor minsann. Och läsa brabok.


Searching for release

Obs! Risk för att pessimismen från detta inlägg smittar av sej. Läs på egen risk.
Har fortfarande inte kommit på något vettigt ämne. Och jag skulle skickat in igår. Så om jag nu (mot all förmodan) kommer på ett ämne, är det med största sannolikhet någon som redan tagit det, så att jag måste hitta på ett till. Underbart. Och det är inte så att jag gjort annat idag (i pluggväg) för att jag inte har något att skriva om i svenskan än. Nejnej. Mycket bättre att flyta runt istället. Eller?
Fy. Vilket tråkigt inlägg.


A sunray hits your face

Tills imorgon ska vi komma på ett ämne att prata inför klassen om i fem minuter (notera FEM minuter). Och vi fick reda på det idag. Dessutom ska texten till föreläsningen vara klar nästa torsdag. Och, återigen, fick vi reda på det idag. Var är min fantasi när jag behöver den? Var är den någonsin?
Nu vill jag bara göra lite mango-te och mysa ner mej i våran fulsnygga sidenfåtölj och läsa bästa höstmysboken (Ursäkta att man vill blir lite älskad av Johanna Thydell. Så himla underbar. Kommer på mej själv med att sitta och skratta emellanåt.). Så jag tror jag gör det. Jag glömmer helt enkelt att skicka in det imorgon. (Vilket jag antagligen kommer göra i vilket fall som helst.)


Imagine eternity

Kära fysiklabbrapport, varför började jag inte med dej tidigare?
Himla smart att börja dagen innan inlämning. Och jag kommer få ihop ett (inte så) avancerat fysikspråk i denna rapport att läraren går i taket. Planering. En sak jag har brist på. Varför kan man inte köpa panering i mataffären, i refill-förpackningar. Sådana skulle jag behöva.


Wrapping ourselves in rainbows

Usch. Hur förväntar sej lärare att man ska orka plugga sej igenom dagar när det är mörkt som natten? Får jag ens klaga? Jag har ju valt det själv. Fy.
Men jag SKA göra fysiken. Snart. Och jag SKA göra engelskan. Om en liten stund. Typ nu. Det är ju inte så svårt, trots allt. Bara att skriva lite.
Jag går och sätter igång. Nu.


Dragged across the ground

Mmmm. Har lite dåligt samvete. anska mycket, faktiskt. Har inte gjort speciellt mycket idag, trots att jag borde pluggat som en överspeedad duracellkanin. Har gjort en halv fysiklabbrapport och en fjärdedels engelskaläxa (för jag glömde resten i skolan). Inte bra, alls. Borde gjort hela fysiken, hela engelskan, minst tio mattetal och spanskaläxan. Dessutom borde jag börjat på en idrottsinlämning. Nej, usch. Nu fick jag ännu sämre samvete. Nästa helg ska jag plugga ihjäl mej. Det är ett löfte.
Nu ska jag sova. Eller något.


Lost myself again

Trött. Sova? Nej. Jag vill inte att lördagen ska ta slut, och söndagen börja. För jag måste plugga imorgon, och jag orkar verkligen inte. Harry Potter-maraton istället? Ja. Fast det går inte. För jag måste göra fysiklabbrapport. Det gick inte alltför bra med excelfixande och diagram idag, så jag måste ta det imorgon istället. Way to go, Lovisa. Så går det när man tycker det är mycket roligare att läsa Elle.
Nej, nu slösar jag onödig tid på onödiga saker. Lika bra att jag sover. Godnatt.


Don't you ever wonder?

Filmen var bra. Alldeles för mycket bra för att jag ska kunna vänta nästan åtta månader på nästa. Hur tänkte de här? Himla dumt.
Imorgon blir en, hmm, underlig (?) dag. Har en lektion från 08.15 till 09.30. Sedan har jag håltimme fram till 13, för att sedan sluta för dagen 13:55. Onödigt? Svar ja. Men om (OM) man gör en hel del matte och biologi under den långa håltimmen, slipper man ju göra det hemma i helgen. Men det är ju om.
Nu blir det spanskaläxa tills jag bestmmer mig för att läsa alla Harry Potter-böcker igen. Vilket jag har en stark känsla av att jag kommer göra idag. Så går det när man är beroende.


It’s a world, all on its own

Längtar så tills imorgon.
- Är ledig från skolan.
- Ska in till Göteborg.
- Ska kolla på Harry Potter och Dödsrelikerna.

Happiness!
Ja. Jag vet. Jag är beroende.


Leave me your stardust

Är så trött att jag hade kunnat somna nu. På studs. Så jag går och gör mej iordning för sängen och avslutar veckan genom att se klart Harry Potter och de vises sten.


What part of forever?

Torsdag. Vilket oftast brukar betyda att det är fredag imorgon. Underbart. Men kan inte riktigt bestämma mej för om veckan gått fort eller långsamt. Beslutsångest?
Dåligt planerande har jag iallafall. Hade inte någonting efter matteprovet i tisdags, så har bara glidit genom denna veckan på en liten räkmacka. Trodde jag, ja. Idag när jag kom hem upptäckte jag att jag hade en hel del mer än jag trodde tills imorgon. Smart, där. Och jag ska gå natur? Hmm..
Och nu ser jag att klockan är halv sovdags, så nu får jag allt ta och lägga på ett kål.


Speak kindness

• Inte ett prov på minst en och en halv vecka
• Det är onsdag (vilket betyder att den jobbiga delen av veckan är avklarad. Puh!)
• Om en och en halv timme är det underbara Grey's Anatomy. Och efter det kommer Nikita (som jag dumt nog kollade på förra veckan. Jag upptäckte att det var för bra. Dumt.)
• Imorgon har jag sovmorgon och slutar kvart i ett.

Jag klarar nog av det här med att undvika den onda cirkeln trots allt. Inte dumt alls.


With my whole heart

Åhåhåå! Vilken finfin uppdatering denna vecka, alltså.
Men inte så mycket har hänt ändå. Jag är numera sexton år. (Och känner en megaskillnad att vara det till skillnad från att vara femton.. Men man tackar väl inte direkt nej till födelsedagar i första taget?)
Nu ska jag titta på Glee tills jag tröttnar.


RSS 2.0