Right now

Sitter med näsan i historiaboken hela dagen idag. Med vissa små pauser för delar av O.C.-avsnitt (som jag förresten blivit beroende av. Igen. Det kan knappast finnas någon bättre serie.). De är ganska nödvändiga vid de tillfällen då man kommer på att man inte kommer ihåg en enda viktig händelse de senaste tre sidorna.
Det var ju förresten ett ganska bra tag sedan jag skrev här (de ((ytterst)få) människorna som märkt det).
Nu får jag ta och återgå.

KorvPåDen.

Kunde det gå mycket sämre? Knappast. Antar att det är omöjligt. Hur stora är oddsen att just dagen jag skulle åka till London, är det ett vulkanutbrott på Island, och alla plan i Europa ställs in för att det är stora askmoln i luften. Inte speciellt stora, men antagligen ska det just hända när jag ska iväg..



I'm so happy, happy (mostly, at least..)

Nu är det precis som jag trodde. Inte en enda läxa, inte ett enda prov, inte ens en inlämning innan påsklovet. Nu kommer allt. Jag har panik. Ska nämligen inte vara hemma på hela helgen, för jag drar till LONDON imorgon! (Och jag tror inte ens att jag har förstått det än..) Jag har ett megastort HK-prov på onsdag (stort HK-prov, seriöst?! Inte kommer väl vi komma ihåg det om tre veckor?..) och jag har inte börjat än. För jag har inte haft svaren till instuderingsfrågorna, och någon bok har vi inte fått förrän idag. Dessutom har vi spanskaläxa och bildinlämning. Detta ska jag hinna med på tre dagar. (Det är givetvis 80HKminutersprovet jag tar ut min ilska på här, men jag tänkte att om jag lägger till ännu mer (inte för att det är osanning, det stämmer allt det jag skriver) så skulle det bli mer effektfullt.) Och idag ska jag dessutom hinna med att packa. För det har jag inte ägnat en tanke på. Och så måste jag ladda kameror, iPod, mobil, lägga till musik på iPod, tömma kameror på bilder.....
Jag måste gå helt enkelt.
LondonNext



It started out as a feeling

Åhh, så härligt väder det är ute! Synd bara att man är förkyld, men man kanske inte ska klaga, it might get worse..
Nu måste jag fasen få in en design här. Extremt tråkigt att gå in på denna sida om det ser helt kliniskt tråkigt ut. Jag har ju faktiskt skrivit här ett bra tag, och inte en enda gång har jag bytt utseende. Kanske för att jag inte har tid att förstå mej på det. Kanske för att ingen tid i världen skulle kunna få mej att förstå det bättre.



I'm losing my right to be wrong

Nu börjar lovet gå mot sitt slut. Inte roligt alls det, men vad fasen, det är inte långt till nästa lov, vilket infinna sig betydligt längre än detta.
Mindre kul är ju också att jag har blivit lite småsjuk. Inte roligt. Min kreativitet har antagligen också tagit skada, så jag slutar skriva nu.



Lighter than yesterday

Det är påsklov, det är 15 grader plusgrader ute, solen skiner och jag såg precis en citronfjäril ute! Ganska underbar dag, faktiskt. Och det finns nog ett hopp om att det trots allt blir en sommar i år också.
Det enda som är mindre bra idag är väl att jag har ont i halsen, ungefär. Jag kan inte riktigt säga om det är att jag har ont, men jag är skrovlig och det är obehalgligt. Jag tror att enda lösningen är glass!


Nothing makes sense anymore

Det var ju inte alls längesedan jag skrev här, inte.
Kan ju börja andra meningen med att tacka inblandade för en mycket trevlig påskhelg (om man bortser från vissa incidenter, vill säga)! Den har varit minst sagt annorlunda. På både mycket bra och mindra bra sätt.
Var helt orkeslös idag på afron kände jag. Inte bra alls.
Mycket mer har jag inte att tillägga än att jag missade Gossip Girl igår, och det stör mej.
Glad fortsättning på påsken.



RSS 2.0