Believe in fairytales

Åhjo. Cupcakes blev det allt. Rosa, söta, smaskiga, mumsiga, fluffiga, gulliga (okej, jag kan hålla på ett tag till, men jag slutar faktiskt här. För allas skull.) ... Och för att demonstrera lite extra kan jag visa detta med en liten bild.



(Ja, jag la upp den fint för att det skulle se bättre ut..)


Just breathe in the air

Men herregud vad roligt att första provet i matte B gick så himlans bra. Eh. Känner lite för att gräva ner mej under en sten och inte komma upp förrän det finns en stor, tjock tårta som endast är min. Så känner jag.
Istället ska jag ge mej iväg och kolla synen. Fast efter det får jag nog ta och ta tag i mitt liv och baka en sats rosa cupcakes. Och kolla på tv tills jag somnar och sover bort denna dagen. Thank god att det är fredag imorgon iallafall!


When the evening shadows and the stars appear

Okej, jag har extrem fantasitorka, och kommer inte på något att skriva om. Så detta blir ungefär resultatet. Se detta som en liten neonblinkande varning.
Med teatern/musikalen som vår klass gör har vi, eh, kommit en bit på vägen(?). Översättning: Jag och Linnea har gjort våra "framtidskjolar" och, ja, resultatet blev ett flygplan och en propeller. Men ändå, ingen har sagt att man ska vara supersnygg i framtiden, och vad mer kan man förvänta sig när materialet endast består av hönsnät, aluminium och ståltråd? (Dessutom är det väl positivt om publiken i stort sett dör av skratt?!) Nej, det här kommer bli megasuperbrabra, det tror jag allt! Oj, det var inte få kommatecken det blev i detta inlägg..


Bringing me out the dark

Nu äntligen har snön försvunnit! Låt det nu bli vår, för kommer det en omgång snö till, då kommer jag på fullt allvar ta med mej förlängningssladd och gå ut och värma/blåsa bort den med en hårtork. Och så kommer jag insistera på att en megapressening ska läggas över Sverige tills det slutat snöa. Sådetså.
Nu ska jag försöka mej på Sveriges stormakt i en halv timma tills jag åker till mormor och morfar och kollar in deras (numera) svarta hud.


My fingers keep on clicking to the beating of my heart

Ohjo, nu är det allt helg. Och tack gode Gud för detta! Ska bli (= har varit och är just nu) så underbart jäkla såpbubblehärligt att slänga sig i sängen och ta det lugnt. Jag är helt slut efter att jag (om jag tillåtelse att skryta lite..?) har kört ett hårt pass BodyStep.. Till och med hunnit med att städa rummet har jag. Och bytt lakan. Okej, nog med jagärsåbraochdetärfredagpratet.


The weight of your words

Veckans tre värsta dagar är över, och nu återstår endast torsdag, fredag och ett fördömt spanskaprov. Och så är det Grey's idag (även fast jag i stort sett vet allt som kommer hända..)!
Nu har vi i skolan kommit igång med den musikal som ska bli vårat uppdrag i estetisk verksamhet i vår. Kan ju inte annat än att påstå att det kommer bli rätt roligt. (Fast inte en chans i hela universums sju dimensioner att jag tänker uppträda inför skolan.) Speciellt att klä ut sig i olika kläder som hönsnätskjolar och aluminiumbh, leka Spice Girls och dansa Thrillerdansen. Kan nog kanske bli rätt lyckat ändå. Tills det att vi bestämmer oss för att lägga ner för att vi är dåligt förberedda. Men fram tills dess..


Lay a whisper on my pillow

Hur kommer det sej att helgerna alltid går så förjävla snabbt? Det känns som att det är fredag eller något idag, men icke, imorgon börjar skolan igen och jag kanske inte kan säga att jag är megapepp när jag vet att min bror och resten av alla högstadieelever har studiedag imorgon.
Nog med det negativa, nu går jag och kollar på Pretty Woman och äter choklad. Mums!


I'll dream about you

Hemkommen från skola och dans och är aptrött (trots den lyxen att få sovmorgon till 12). Så efter dusch och mat blir det att läsa lite Thérèse Raquin till jag somnar med huvudet i boken och sover där tills morgondagen gryr.
Och för att göra denna stämning mer optimistisk så kan jag ju säga att det är torsdag imorgon, vilket betyder att det snart är helg, och att både Grey's Anatomy och Desperate Housewives börjar nästa vecka.


Let me go

Nej, nu exploderar snart mitt huvud av tråkighet i form av inget annat än kemi, och ändå är jag inte klar än. Tiden går tydligen snabbare än man tror när man har tråkigt.
Tänk den dag då all kemi är över. Himmelrike, paradis.
Jag säger nästan som Elina här: får jag G på detta djuvulsprov springer jag fanimej helt naken genom skolan. Pussochhejleverpastej.


Hide until you hear me call

Nu ger jag snart upp för dagen. Kemin kan ta och slänga sig i väggen, eller helst ut ur huset. Känns som att allt bara åker in i hjärnan på en snabbvisit, en liten dagsresa. Bryr sig liksom inte ens om att stanna i en vecka. Jäkla fjuttsemester.
Äntligen är våren på väg, och det var väl ändå på tiden. Är så trött på denna snö som ligger och envisas överallt, den verkar ha tagit den plats kemifaktan borde gjort. Jag vill ha sommar, sol och värme och en provfri måndag!
Nej, vilket pessimistiskt inlägg. Jag ursäktar så mycket och går ner och letar choklad i skafferiet istället.


Picture perfect

Här följer (trumvirvel) bilder!

Åre
       

Stockholm
            
       


We can cross rivers with our will

Nu är jag återigen hemkommen från en resa som var awesome. Den har inkluderat bio i 3D och 4D, shopping, för lite sömn, tunnelbanetabbar, nya ord, matberg att bestiga, bowling, allsång, rutchkaneåk, hysteriska skrattanfall och dansmattor.
Nu har jag dock tidbrist (återigen), och behöver återgå.


RSS 2.0