Lose your mind

Sunday. Without sun. Fast det spelar egentligen ingen roll, för jag har ändå bara suttit inne hela dagen.
Men nu ska jag snart och träna. Först ska jag och Amanda ta oss en liten tur på bandet (eller någon annan apparat..) och sedan blir det poweryoga. Något vi också var på förra veckan. Man (eller jag) kände sig klumpig utan någon balans alls, och det blev ju inte lite småpinsamt när jag höll på att trilla och sedan fick skrattanfall nummer uno. Det hjälpte inte att människorna som var där (Vi var bara 6 stycken, inklusive mej och Amanda) snarkade för att man skulle andas djupt. Annars kändes det väldigt bra i kroppen efteråt.
Vi får se om det blir lika trevligt idag.

Kram



Happiness. Joy. Glee.

Jag kan inte riktigt bestämma mej för om denna veckan har gått snabbt eller långsamt. Snabbt för att det redan är torsdag. Långsamt för att det kändes som torsdag igår också.
Sitter nu (som rubriken kanske avslöjar..) och tittar på Glee. Varför kan inte jag sjunga så bra som några av dem i den serien gör? Eller som någon av de i min omgivning som har en otrolig stämma? Orättvist!
Nu ska jag återgå till tv:n.

Kram



Run free

Min dator är sjuk. Igen. Och nu behöver den snart läggas in på sjukhus. Så fort jag försöker vara inne på internet, blir bilden helt randig och jag måste stänga av den på "sätta-på/stänga-av-knappen". Antagligen har den fått ett virus. Fast nu har det ju funkat ett tag... Haha!
Dansen var inställd idag, på grund av för mycket snö på taket. Flera skolor har också haft stängt på grund av detta. Då kan man lugnt säga att det är mycket snö ute.
Nej, jag vet inte riktigt vad som har hänt med mej. Jag är sjukt trött, och könner bara att jag babblar på om allt ointressant som jag kan komma på. God natt.

Kram



In my hands

Enda gången man verkligen inte är glad när fredagen kommer. På lov vill man ju bara att det ska vara måndag hela veckan, istället för fredag. Kan det inte vara ombytta roller på lov och skolveckor, snälla?
Nu måste jag nog gå och göra mej iordning för backen, innan alla med silvriga hyrhjälmar kommer ut i backen.

Kram



Silver lining

Obs! Vill varna för svengelska ord i texten!
Happy Valentine's Day (i efterskott) och fettisdag! Dagen har jag självklart firat med semla och klumpvurpa på småväg i Trollskogen, med hjälp av min kära vän Isabella. Men också av liftstopp, klagande på isig backe och på långsamma danskar (jag är ledsen, men i dessa situationer tycker jag att danskar är väldigt mycket i vägen. Inte ens mitt fel. Det var ju de själva som har skapat sej den imagen..).
För att sammanfatta är jag i Sälen, och det är semledagen.

Kram



The color inside of my world

At Sofie's place. Nationella proven är klara för denna veckan. Det är fredag. Det är lov. På söndag åker jag på skidsemester. Livet är allt bra ibland.

Kram



Close your eyes

Jag har panik och ont i magen (det sistnämnda kan bero på att jag druckit ungefär två koppar kaffe mer än vanligt..). Jag har två nationella prov denna veckan, i svenska. Läsförståelse imorgon och uppsats på torsdag. Man borde väl tro alla före detta nior och alla lärare som säger att de inte är speciellt svåra, och att det inte är hela världen om man misslyckas på dem. Men, det är ju för fasen detta som man förberett sig inför hela sin skolgång, eller hur? Speciellt de tre sista åren. Hela nian har det övats på gamla NP-prov i matte, engelska och svenska, och när de väl kommer säger lärarna att de inte är alls farliga. Men då ska vi väl inte behöva öva på dem en hel termin bara för att i 2-3 timmar sitta och göra ett prov som "knappt är avgörande för slutbetyget"?
Jag tror helt ärligt att de bara försöker lugna oss så att vi inte ska få panik och sabba det, fast de vet att det ändå kommer hända (med mej i alla fall..). Och våra lärare är nog värst. De säger att det kommer gå bra, men de försöker lite diskret säga lite tips till oss.
Nej, nu måste jag gå och byta om till träningskläder och leta fram till dammiga gymkort.

Grattis till Elina, som fyller sexton idag! ♥

Kram



A word's just a word till you mean what you say

Var på Snabba Cash igår med Sofie. Den var bra. Inte den slags film jag brukar tycka om, eller ens kolla på, men jag ångrar inte att jag gjorde det. Inte den i alla fall. (Och nej, det gjorde absolut ingenting att en megasnygg person hade en huvudroll, jag lovar!) Och förresten har jag absolut ingen aning om vad kaffe gör med min vän Sofie. Hon är ärligt helt död om hon inte dricker kaffe på morgonen. Igår somnade hon till exempel på svenskalektionen. Men efter hon har fått i sig en kopp blir hon helt hyper. Bara en liten grej som jag tänkte berätta lite sådär när det är fredag och allt..
Igår på no-lektionen började vi också titta på filmen Gattaca, vilken vi såg klart idag. Och på so:n såg vi idag på Simpsons. Och sista lektionen var inställd. Den lektionen var idrott.

Kram



Still unwritten

Denna dagen har verkligen känts som en fredag, och jag citerar Lina från i sjuan: "Åh, gud vilken härlig känsla", med en stor dos sarkasm och "är-du-så-korkad"-ton i rösten. Och lite avundsjuka..
Men det är inte fredag. Än. För isåfall hade torsdagen denna veckan inte hänt. Och det vill jag. För imorgon ska jag och Sofie in till Borås och titta på Snabba Cash (vilken Sofie redan har sett, men som tur är tyckte hon att den var så bra att hon kunde tänka sej att gå på den igen). Den verkar bra. Och det skadar antagligen inte att en huvudrollsinnehavare är  s n y g g.

Kram



Just because.

Nu måste jag snart skaffa någon slags design här, det ser ju rent ut sagt förjävligt ut här.. Volontär, någon? Jag fattar ärligt inte någonstans hur man ska göra. Men det kanske visar sig att jag är bra på det. Eller inte.
En annan sak jag måste börja göra är att lägga ut bilder här. Det är ju fruktansvärt tråkigt att läsa en blogg med no design och absolut inga bilder. Jag hade inte velat läsa min..

Kram



Only you can let it in

Nu är arbetet om slavhandeln inlämnat och klart. Det känns bra. Nu är det inte mycket mer plugg innan sportlov och skidåkning. Utom två förbaskade nationella prov. Alla som gjort dem säger att de inte är något att oroa sig för. Men jag vet inte riktigt om jag ska tro på det...
Och jag känner för att lägga mej och läsa Breaking Dawn. Bara en liten utfyllnad.

Kram



RSS 2.0