My head is stuck in the clouds

Det är helt sjukt hur man kan få en fredagskväll att gå utan att göra något alls. Höstspellistan på Spotify går på repeat och varje låt har nog spelats minst sju gånger var. Så underbart härligt att bara ligga i pyjamas i sängen hela kvällen utan att göra något alls.
Igår var Linnea hos mig för lite torsdagslyx. Innehöll våfflor i överdos, inklusive viss sylt+grädde-konst, tjejfilm och delar av den absolut sjukaste humorn någonsin. Och på grund av lite spontant vardagsmys känns veckan inte alls lika jobbig längre. Varför gör man inte sådant oftare?
Imorgon ska jag för den alldeles-för-mångande gången på endast ett par veckor dra mig mot den stora staden för lite föstershopping (eftersom den utmärglade plånboken inte riktigt klarar av den äkta varianten), fika, mat och a grand finale i form av musikalen West Side Story.


Make everything so simple in a crazy world

Varför har jag aldrig tidigare upptäckt skönheten med Skype? Det måste ju vara Guds belöning till människan. Helt underbart (trots crappy täckning). Och gratis. Gratis!
Förutom Skype-upptäckten är det inte mycket som revolutionerar min värld direkt. Ingenting i jämförelse med min oroväckande sena upptäckt av förra årtiondets stora grej. Detta är ju värre än att nu bli medlem på facebook för första gången. Jag är ett tekniskt misslyckande.

Shoot for the stars

Skolveckans samtalstema: smulpaj. Smulpaj i alla former, med blåbär, hallon, jordgubbar, rabarber, äpplen.. Well, alla typer av smulpaj. Med dubbelt smul.
Skolveckans avslutning: smulpaj. I praktiken. Åker alltså snart ut till Linnea, drar med mig Elin på vägen, och väl där ska vi göra verklighet av den stora drömmen framför Notting Hill (kan den filmen någonsin bli dålig?!).
Thank God för smulpaj.

I stick my head in the sunshine

Har följt trenden och gått och blivit förkyld. Det var väl inte direkt konstigt och jag borde verkligen inte bli förvånad eftersom tre fjärdedelar av klassen går runt och snorar i melodier. Men ändå, ändå blev jag lite chockad när jag vaknade imorse med tjock hals och täppt näsa. Jag vet inte, kanske levde jag fortfarande på superhjältekänslan sedan boxen i måndags. Men inte längre. Näsan vill liksom inte följa med på duktighetskänslan.


I'm reaching for oxygen

Har idag officiellt inlett en ny era i mitt liv: den hälsosamma. Innehåller träning. Och nyttig mat. Och inget godis. Eller kladdkaka.
Jag gick med andra ord på box på Friskis&Svettis idag. Och jag är helt slut. Vill inte ens tänka på hur mina armar kommer värka imorgon, utan mer på känslan jag har av att jag kommer se ut som en bodybuilder när jag vaknar (vilket inte kommer hända, men just nu känner jag fasenimig som superwoman).
Nu ska jag unna mig ett avsnitt av True Blood och sedan en låång sovmorgon imorgon. Det enda som saknas är en stor bit choklad.

RSS 2.0