The air smells much greener now

Lov. Vad ska man säga, mer än att det är så sjukt jävla underbart? Ingenting, tror jag. Kommentarer överflödiga.
Jag tänkte faktiskt gå ut och gå imorse. Ganska tidigt. Jag misslyckades ganska rejält med det. Det var mycket mer underbart att sova. Men det är väl tanken som räknas?
Nu ska jag snart hoppa in i duschen.


Drop everything now

Finns inte Harry Potter and the Philosopher's Stone på något bibliotek i hela Sverige att låna eller? (Ehh. Har kollat två. Men båda hade alla. Utom ettan. Naturligtvis.) Och där har vi den igen. Den onda cirkeln. Fast cirklar är ju allt mycket bättre än alla andra geometriska figurer. Vad jag är sugen på att se I rymden finns inga känslor igen. Den var så härlig.
Vilka sammanhängande meningar! Inte alls djupt sammankopplade. Herregud. Jag talar i gåtor. Fattar knappt själv vad jag pratar om.
Nu ska jag "plugga engelska" och "städa rummet" (se: "lyssna på engelsk musik" och "sätta dammet i mitt rum i rörelse genom hoppig dans").


Full on rainstorm

Jag har klagat i i stort sett varenda inlägg jag lagt upp på denna blogg. Och nu klagar jag på att jag klagar. Dumma onda cirkel. Positiva meningar:
Nu är det snart höstlov. Jag har inget prov kvar denna veckan. Det är Grey's Anatomy ikväll.
Titta där! Det var ju inte så svårt, jag behövde inte sitta och klura på positiva saker.
Dumma onda cirkel, ändå. Ändå fast jag kan komma på positiva saker.


Sweetest downfall

Drar mig mot skolan för att möta döden i form av biologiprov.


Well, I guess..

Hmm. Uppdatering. Inte min starka sida. Inte min dators heller, för den delen. För att kunna komma in på internet måste jag vänta i tjugo minuter från det att jag loggat in, annars hakar den upp sig. Och väntar jag så länge blir datorn överhettad och lägger av. Och jag kan inte skicka in den på lagning, för varje gång jag gör det så uppför den sig bra, och ingen hittar något fel på den.
Nu är jag så trött att jag inte ens vet vad jag babblar om längre (babbla?! Sedan när börjar jag säga det?). Godnatt.


Just to cross the room

Jag orkar inte plugga. Spanskaprovet kommer gå dåligt ändå. Det är ingen idé. Att lyssna på Spotify eller kolla på Vänner-repriser är mycket mer givande. Ett språk i taget. Och satsar jag på att lära mej engelska genom media. Bra idé.


Open the window just to feel the chill

Jajjemen. Spanskaprov för hela slanten. Man blir så lycklig av spanskaprov för hela slanten.

 


Beneath the sheets of paper lies my truth

Gick inte och la mej i tid igår. Något som jag, smärtsamt nog, har varit väl medveten om hela dagen. Jag somnade till och med i spanskaböckerna när jag kom hem. Eftersom jag har en liten sovmorgon imorgon, så har jag några minuter på mej innan jag måste sova om jag ska bli ens lite utvilad.





These streets

Söndag. Igen. Jättekul. Verkligen. Tanken var att jag idag skulle plugga lite, så att jag slipper panikläsa det sista. Det var tanken det, och det är väl tanken som räknas? För verkligheten var inte så lik den fina tanken. Min hjärna ligger tydligen på lågenerginivå och visar inga som helst tecken på att uppgradera.
Igår var det tjejkväll hos Sofie. Det var riktigt bra. Innan vi skulle sova så kollade vi på "Nowhere Boy" som handlade om John Lennon som ung. Den var sevärd. Och det endast för att Aaron Johnson (som spelade John) är (väldigt) snygg. Annars.. Nej. Den var seg, och jag förväntade mej mer The Beatles.
Nu ska jag borsta tänderna, sätta igång ännu ett serie-beroende, och sedan sova. Idag ska jag försöka med att inte lägga mej försent, och kanske inte känna mej som en microad människa (som i Kick-Ass. Jag är okänslig. Man ska inte skratta åt sånt. Men jag kunde inte hjälpa det.) imorn på morgonen.


Fear of falling

Vandringen gick alldeles finfint. Men det var långt. Som tur var så var längden på rundan lätt åtgärdad med gissa-personen-leken. Jag tror minsann att vi inte missade en enda känd amerikan.
Och igår började också Grey's Anatomy. Söta, underbara, efterlängtade serien. Jag kommer aldrig sluta gilla det fantastiska programmet, men ändå tycker jag att gårdagens avsnitt inte riktigt var det jag förväntade mej. Alla hade blivit lite smått psyksjuka (vilket i och för sej inte är speciellt konstigt med tanke på massmordet förra avsnittet). Fast det var ju å andra sidan bara det första avsnittet denna säsongen. Desperate Housewives, däremot, gjorde mej positivt överraskad i tisdags. Det var riktigt bra. Nej, nu ska jag sluta prata om tv-serier. Något bättre måste jag väl hitta att göra.
Hej.


Show me a garden that's bursting into life

Det var någon galning som ringde och väckte mej imorse. Klockan sju. Fytusan. Jag hade ju kunnat sova till åtta.
Men jag har lyckats få timmarna att gå. Till exempel med att göra varm oboy (på spisen, och utan att bränna den!) att ta med på vandringen. Jag är allt redig.
Säger godmorgon med en bild.
Hejdå.




Sometimes..

Har jobbat mej förbi de jobbigaste dagarna denna veckan. Eller, förresten! Fråga mej imorn så är påståendet mer korrekt. Vi ska nämligen ut och gå 1,2 mil imorgon med kära naturklassen. Så tänker man såhär: Jaa, onsdagar är egentligen en lång dag, men imorgon både börjar och slutar vi tidigare. ch så har vi ju ingen idrott imorgon. Och 1,2 mil är ju inte mycket. Så kommer sanningen krypande: Visst, vi börjar och slutar tidigare. Men bara typ med en timme allt som allt. Idrott har vi ingen, men vi ska ju vara ute och röra oss hela dagen. Och 1,2 mil = 12 kilometer! Det är ju mer än en fjärdedels marathon!
Åhh, gött. Negativa jag är framme och härjar. Jag ska försöka hålla kvar vid det första, och inte tänka på det andra. (Lycka till, right?!)
1. Nu ska jag gå och lägga mej så att jag orkar med vandringen imorgon. Hmm. Nej. 2. Nu ska jag sega mej i säng och kolla på lite tv innan jag somnar. (Det senaste är ju en aning mer troligt.)


Light up the dark

TGI FRIDAY!
Bra att det iallafall finns någon positiv sak med att börja skolan efter sommaren. Fredagarna. Underbart.
Och förutom att det är onödigt kallt för att precis ha avslutat september, så tycker jag att hösten börjar komma på riktigt. Jag älskar hösten. Har jag nämnt det?! När alla löv blir så färgglada och man går runt i stickade, snygga tröjor och dricker te och myser. Och så fyller jag år också. Inte helt fel.
Och till på köpet har jag denna dag fått mitt csn-kort. Rabatter, nästa!
Nu ska jag lyssna på gammal musik och mysa i min varma tröja tills jag drar mej bortåt Amanda där jag ska spendera ett par timmar.


RSS 2.0