Rejoice your truth

Har gått och skaffat mej en vagel. Trevligt med ett rött och svullet öga som skaver, speciellt när jag ska iväg imorgon. Men jag antar att det är min vanliga tur.
Idag har jag ett fullspäckat schema framför mej. Herregud. Hur ska jag hinna med allt?! Jag måste verkligen börja planera min tid, jag har ju ingen framförhållning what so ever.
Nu ska jag gå och äta upp kanterna på kakan som mamma bakat, innan jag får panik över tiden som inte räcker till.


There is a crack in everything, that's how the light gets in.

Nu är det inte långt kvar till Stockholmsresan. Känns rätt underbart. Har precis haft lov, och åker direkt iväg till självaste huvudstaden. Inte alltför tråkigt alls.
Har idag varit och shoppat på Kungsmässan med mamma, och Jesus Christ vad jag älskar att handla kläder. Blev en långklänning, en topp, en tunika, en kjol och ett par tights. På två timmar. Jag är inne i ett stimm just nu. Stockholm, akta dej.
Känner att jag kanske borde hålla mitt löfte att lägga över bilder till datorn denna gången. Kanske bara skjuta på det några dagar eftersom jag antagligen är handlingförlamad med att sammanföra dator, sladd och kamera. Men snart. Kanske.


I found the answer looking in your eye

Hemkommen från en fantastisk vecka i Åre. Trots att resan dit, och speciellt hem, plattade till min rumpa till den grad att den nu sitter på fel sida kroppen, var den helt underbar. Finns nog ingenting som vi inte gjorde eller borde ha gjort för att veckan skulle bli mycket bättre. Och jag kryddar inte ens. Till och med att tabba sig i liften har vi hunnit med, och det två gånger. Jajjemen.
Nu sitter jag iallafall i världens skönaste säng och känner mej piggare än på flera timmar, medan Sofie somnade efter två sekunder.
Imorgon (eller iallafall någon gång den kommande veckan) ska jag lägga upp bilder från resan trots att det tyvärr inte blev så många tagna (har inget annat att skylla på än min lathet och glömskhet). Och denna gången säger jag det inte bara. Nu ska jag se till att det blir handling på riktigt, så det så. Men nu ska jag sova. I världens skönaste säng.


Reaches out only to catch the sky

Sitter nu äntligen i Åre efter en drygt 12 timmars lång resa (som lyckligt nog blev uppdelad på två dagar). Fick sitta i mitten i baksätet, mellan bror och Sofie. Inte för att klaga (alls..) så var det extremhårt i rumpan och benen känns som stela kryckor (för demsom undrar så är svaret ja, det finns geléiga kryckor också).
Nu ska jag frossa i kexchoklad och värma mej med fem lager filtar och täcken.


Twist of fate

Imorgom släpar jag mej halvvägs till Åre med familjen och Sofie, för att fortsätta resan på lördag. Veckan hoppas jag bjuder på en massor med skidor, skoj och oboy (nämen titta så fint det rimmade!). Har bara att packa klart och ladda alla mina elektroniksaker och att... Ja. Det är rätt mycket kvar. Men eftersom jag ändå tänkte köra på tekniken att sova lite inatt för att kunna ta igen det i bilen är det nog lugnt.
Idag var Elin, Julia, Linnea, Nathalie och jag inne i Göteborg och kollade på Love and other drugs. Bra film. BRA FILM. Dessutom var Jake Gyllenhaal med, det säger ju en hel del. Något som säger mer är att han ganska ofta sågs i stort sett naken..
Går och förbereder mej för en vecka som antagligen kommer sakna internet totalt. Kommer känna mej extremt ociviliserad. Hejdå cybervärlden, hej höga fjäll och Jämtland.


A ray of sun

Är jag världens hemskaste kompis? Svar ja. Skrev ett inlägg igår, satte dit rubriken av en anledningen, men glömde helt av att gratulera världens bästa Elina som fyllde sjutton år igår. Gör det nu istället, congratulations!



 

 


A day to remember

Min kropp och mitt immunsystem tycker antagligen att det är jätteroligt att busa med mej, för jag har gått och blivit förkyld. Nu går jag med andra ord runt och snorar och nyser ner hela min omgivning. Det positiva är att man har skäl att dricka sönder varenda tekopp i huset.
Nu är det inte mycket kvar i skolan tills det är lov. Underbart. På torsdag ska dessutom några fran klassen åka in till storastaden och kolla på Love and other drugs. Mysigt!


Dust and diamonds

Klädpaniken är dämpad, en vecka kvar i skolan och sedan lov och Åre. Det går ganska bra nu ändå. Fast jag har kommit på att jag inte är någon hejare på powerpoint. Sätter in alldeles för många specialeffekter, det ser ut som Liseberg!
Sänder ett litet grattis till morfar som fyllde år igår, grattis i efterskott.
Återgår till cirkusen.


I hope you don't mind

Har nu varit på mitt livs första lan. Ja, vad ska man säga. Kanske inte riktigt min grej egentligen, men jag ägde en bana på mario cart på wii iallafall, och kul var det.
Nu ska jag snart dra mej mot busstationen och åka till Göteborg med grannen min för att shoppa, fika och titta på bio (känner att jag på senare tid fått både bioabstinens och klädångest, så det ska nog göra mej gott). Dock går inte Easy A (som jag är så sugen på att kolla på!) att hitta på sf:s hemsida överhuvudtaget (vilken otur har jag egentligen?!) så det blir nog någon form av musikal med Cher och Christina Aguilera. Vi får se.
Hej och hoppsan vad många parenteser det blev här. Ursäktar så mycket för det och går och hoppar in i duschen nu.


Let the memory live again

Har brutit av min lillfingernagel. Mitt klumpiga tönt. Fast jag kompenserar med att bota smärtan med ett lila Aristocats-plåster. Vilket får mej att vilja sätta mej och kolla på alla gamla Disney-filmer som jag älskade när jag var liten. Som Pocahontas och Bernard & Bianca. Och när jag ändå håller på kan jag ju trycka in en och annan klassisk Ronja Rövardotter. Åh, nostalgi.
Sitter just nu och vakar över maten jag tydligen ska tillaga denna dag eftersom ingen annan är hemma just nu. Kan ju säga så här att min familj äter maten på egen risk när jag har hand om den. Har alltid en tendens att bränna eller underlaga all mat jag rör. Eller så är det helt enkelt något med elektroniken denna gången med. (Kanske bättre att skylla på det..)


Walking gets boring when you learn how to fly

Jag har hittat världens i särklass godaste äpplen. De är megasuperstora och smakar typ som Pink Lady. Dessutom är namnet "Honey Crunch". Åh, gott!
Okej. Jag vet. Jag bloggar om äpplen. Jag ska lägga av med det nu.
Annars har jag blivit lite småberoende av One Tree Hill, bara. Oj vad jag lär från mina misstag. För precis detta gjorde jag inte alls för ett år sedan med OC..
Jag behöver (för att snabbt och lätt byta ämne) åka och shoppa. Känner att min garderob börjar tryta en aning och att paniken närmar sig. Om jag får ett totalt sammanbrott kanske jag syr mina egna. Fast nej.


RSS 2.0