The winds of change are blowing wild and free

Hemkommen efter en ytterst trevlig tripp tre hållplatser bort från skolan, för att upptäcka att dansen hade lov denna vecka också. Och därmed hade min visa moder rätt återigen, vilket jag fick äran att säga till henne eftersom jag behövde skjuts hem igen och alla bussar redan hade gått. Och med den underbara resan försvann delar av min stolthet, 12 kronor från busskortet samt 30 minuter av min extremt värdefulla tid.
Nu ska jag dricka kaffe och vara inne på facebook tills jag kan de senaste 1000 statusuppdateringarna utantill.


How the time flies

Nu har snart hela lovet gått, och jag får för mej att det precis börjat. Härlig känsla, ändå, tills klockan ringer klockan sex på tisdag morgon och verkligheten tar plats igen.
Och jag tänkte avsluta denna underbara helg med att ge fysikboken en omgång. Dock blev det motsatt effekt, och fysiken gav mej en omgång istället. Det hela slutade med att jag slängde igen boken och satte mej i med chokladäggsrester i knät och åt upp dem. (Fast de var goda, så vem klagar?)
Nu ska jag ta tillvara på de sista D-vitaminerna innan jag går ut och går (eller letar upp fler chokladägg).



In the cultural sense

Sommarvärme! Jag är så varm att jag tror jag snart bara blir en hög med förkolnad kropp snart. (Nej, jag klagar inte. Det är underbart!) Har legat ute i solen ett tag nu och stekt. Jag får väl se ikväll hur mycket fräknar och hur kräftig jag blivit. Kan man hoppas på en nyans åt chokladhållet i år istället för gelehallon, tro? Jag har ju faktiskt, enligt väderprognosen, hela veckan på mej att ligga i solstolen på altanen och gräddas, så man kan ju hoppas att man får en hyfsat stark kontrast mellan huden och alla vita toppar jag köpt den senaste tiden..


We'll be laughing

Och hej och hå för Lovisa och hennes uppdatering av denna blogg. Men så går det tydligen.
Nu är det i varje fall påsklov, och det går inte beskriva med ord hur skönt det faktiskt känns, och därför är det ganska uppenbart att jag heller inte kommer göra just det just nu.
Igår var jag med mamma, mormor och morfar på Kungsmässan (där jag hittade en del. Till exempel en skinnjacka. Som nu är min. Samt ett linne och en kofta i organisk bomull. Lovisa goes ekologisk.). Och imorgon åker jag till Göteborg, och så går det med mej när jag egentligen inte har speciellt mycket pengar överhuvudtaget men fortfarande har samma förbaskade (?) shoppingberoende (?).


In a summer haze

Oh my jesus vad sönt det är med värme och sol! Man glömmer ju av vad sol betyder när man har vintrar som varar i hela livstider. Och även fast jag bara antar en ytterst lätt rosa nyans i solljus (trots att ozonlagret tydligen skulle vara tunnare häröver just nu) så känns det ändå himlans bra. Låt nu detta hålla i sig så att jag kan börja inviga sommargarderoben (och få ett giltigt skäl att åka på en till shoppingtur för att uppdatera denna).


Soaking up the sun

Jag blir totalt förslappad på eftermiddagarna om jag inte har plugg eller tränar. Sätter mej framför tv:n i två timmar, framför datorn i två och sen går jag och lägger mej i stort sett. Och trots det känns det inte som att jag går och lägger mej tidigare än elva någon dag. Jag får skärpa till mej lite. Mycket. Enormt.
Jag funderar på att göra något radikalt. Kanske klättra upp på taket och samtidigt fixa till antennen till boxern så att jag har hittat något att göra i ytterligare ett par timmar. Utmanar ju därmed också ett par öden. Det är ju till exempel full storm ute. Okej, för utmanande för en vanlig torsdag.
Kan ju tillägga att (trots stormen) så börjar det faktiskt gå mot vår och sommar nu. Finally.


In my way

Måndag igen. Känns dock inte lika jobbigt som jag förväntat mej efter en drygt fyra timmars lång handledarkurs (något jag antagligen sagt annorlund om om jag blivit tillfrågad under tiden den fortfarande pågick). Den stora kanelbullen (som var precis lika god som stor) var det som fick mej att överleva de sista två timmarna. Det var rätt drygt.
Den kanelbullen får dock bli det sista onyttiga på ett bra tag, efter en helg med extrema sötsaker (får man skylla på födelsedagar i släkten med tillhörande partaj?), och nu blir det endast äpplen, vitaminer och vatten fram till sommaren. Jag går med de orden och njuter av min pluggfria tillvaro.


RSS 2.0