Take my hand and come with me

Jag förstår inte riktigt hur jag hittar tiden att sätta mej och skriva, men antagligen är det rent och skärt överslagsbeteende (sagt av sann naturare. Skolan börjar ju snart (aaahhhh!) och jag får väl helt enkelt börja repetera).
Fallet är nämligen som följer: Jag och mamma bokade i eftermiddags en resa till Mallorca. Planet går klockan 07:00 från Landvetter imorgon. IMORGON. Japp, helt sant. Fattar det inte själv faktiskt. Alls. Ens det minsta. Jag menar, vad fasen är detta? Senaste gången jag var utomlands (och nej, Danmark räknas ej): året var 78 och Jesus hade precis dött. London förra året gick väl sådär. Själv tycker jag ju det är hemskt spännande att en vulkan på Island sprutar ut en massa aska. Jättespännande! Vi kom ju liksom inte ens iväg. Vissa fann det högst olyckligt.
Antagligen är det så här man ska göra. Lura ödet lite. Boka dagen innan, så att han/hon/den/det inte har någon chans att komma på hur han/hon/den/det ska kunna få en att inte kunna åka. Fast, jag ska inte ropa hej. Bara nästan. Jag ska ju faktiskt till Mallorca imorgon, liksom.


End of an era

Idag gäller det. Sista filmen i Harry Potter-serien. Herregud. Jag kommer gråta sönder mina ögon, får inte glömma att packa ner näsdukar!
Jag fick min första Harry Potter-bok för tio år sedan. Han har liksom varit i mitt liv i tio år. Mer än hälften av mitt liv. Det är som att min barndom tar slut idag. Aaaahhhhh!
Jag får sluta vara så djup. Men jag kan inte riktigt hjälpa det. Det är ju faktiskt Harry Potter vi pratar om här.


Just in the moment

Igår började jag läsa Det är så logiskt alla fattar utom du. Bra bok? Svar ja. Helt underbar. Och ja, jag blev beroende. Och ja, den är utläst. Och jag funderar (på fullaste allvar) att läsa den igen. Lilla söta härliga underbara bok, jag dyrkar dej.

I'm in love with this feeling now

Värme, kom tillbaka till mej! Du vet att du vill innerst inne! Skona mej från en sommar utan moln och kyla, snälla lilla rara!
Och där fick man ett smakprov på min desperata sida efter värme. För den som fortfarande undrar.
Kollade precis på Baksmällan. För första gången. Varför i hela fridens namn har jag inte sett den tidigare? Det var bland det mest sjuka jag någonsin sett, och den toppar numera min lista över komedifilmer. Har inte Baksmällan 2 kommit ut nu också? (Sagt av en manisk serieföljare som nu faktiskt ska bocka av ännu ett One Tree Hill-avsnitt innan hon kryper till kojs. Surprise?!)


RSS 2.0