Rainbows and butterflies

Nu har det gått en och en halv vecka, en midsommarhelg, massor med sällskap, Harry Potter-filmer, (s)o(mmar)hälsosam livsstil i form av alldeles för mycket onyttig mat och alldeles för lite träning, skoskav (igen), Varberg, jordgubbar överallt och faktiskt inte speciellt mycket One Tree Hill sedan jag senast skrev. Då har jag snabbt och lätt tagit igen de senaste dagarna i den lilla meningen också.
Nu har jag däremot lite halvt beslutsångest. Eller: jag är egentligen för lat för att sätta i min yoga-dvd i dvd-spelaren, slå på tv:n och poweryoga i en timme, och vill mycket hellre sätta mig i en fåtölj och börja läsa nästa bok jag har lagt beslag på. jag har en känsla av att min lata sida i detta ögonblick kommer vinna. Fast det hade ju å andra sidan varit lite rebelliskt att bryta mot reglerna.
Dessutom är jag så mätt att jag inte riktigt vet om maten stannar i magen om jag gör stående hunden i mer än fem minuter.


When the thunder calls

Så går det när man går på sommarlov. Trots att jag (tragiskt nog) spenderat en hel del tid framför datorn på grund av att jag blivit totalt besatt av One Tree Hill, har jag inte varit inne så mycket på nätet. Allt nödvändigt har liksom gått så himla smidigt att sköta från min vita lilla söta sak som inte riktigt vill lämna min sida.
Har idag vandrat en längre och ytterst opassande sträcka i både Borås och sedan Kungsbacka i sprillans nya skor. Inte att rekommendera. Det minsta. Det hhar nämligen resulterat i skoskav på fem (FEM!) olika ställen på varje fot, vilket gör att mina fötter nu kan användas som modern konst med alla plåster som sitter så fint på dem.


On the edge

Det finns ett litet skäl i form av en iPhone som beskriver precis varför min uppdatering har varit usel på sistone. Det och lite värme, ett par dansuppvisningar och en del plugg. Men nu är det sommarlov snart, (iallafall officiellt, jag gick på sommarlov för minst tre veckor sedan,) och det ska bli så sjukligt skönt att jag inte ens hittar ord för det. Det är endast en dag kvar i skolan som står i vägen mellan mej och tio veckors frihet.


RSS 2.0