I think it's right when it's so wrong

Hej. Jag är spyfärdig på matte, fysik är tråkigt och svårt och det enda som faktiskt är bra i min svenskanovell är att Askungens glassko också kan tolkas som att hon har en ko av glass på foten.
Därför tänker jag strejka studerandet idag och titta klart säsong fyra av One Tree Hill, lyssna sönder Veronica Maggios album ännu mer och yoga istället.


The words that don't come out

Idag har jag varit och svettats i min plastiga regnoverall/onepiece/fängelsedräkt igen. Och det betyder också att det, om en kvart, är Grey's Anatomy. Och jag vet vad som kommer hända. Och jag vet att det är bra. Och jag vet att det inte är sorgligt. Och jag vet att man kommer bli glad.
Och jag vet att jag idag ville ta ett bubbelbad för att jag inte gjort det på månader för att en lampa har varit sönder. Så jag lägger mej i badet och sätter igång bubblorna (vilket är rätt uppenbart om man faktiskt har det funktionen i ett badkar). Men nej, det skulle man tydligen inte alls vilja göra, för sedan var hela badrumsgolvet täckt av vatten. Och det berodde inte på min klumpighet denna gången, trots att det inte varit speciellt konstigt om det var jag som hade skvalpat över 10 liter i mina åh så smidiga rörelser som jag har en tendens att få till ibland. Nej, denna gången var det faktiskt badkaret som var sönder. Igen. Kul.


Got my head in the clouds

Har precis varit och köpt sushi att äta ikväll (medan resten av the family ska sitta och skala räkor tills händern blöder, mohahaha!). Det är dessutom fredag, och har fått reda på att jag om en vecka endast har datorkunskap på fredagen (= börjar 13:05, slutar 13:55). Fast det krävs ju i stort sett som kompensation eftersom vi har så mycket i skolan framöver, så mycket att min panik redan har gått över. Fast om man ska se det från den positiva sidan behöver man aldrig säga: "jag har inget att göra" under de följande veckorna.
Nu ska jag strunta i att städa mitt rum och istället läsa P.S. I love you. Lite fredagskänsla är man väl värd?!


Just stop for a minute and smile

Jag orkar inte slänga ihop något långt inlägg, och går därför direkt till huvudsaken:

Grattis på 17-årsdagen min vän!



Put out your shade

Jag snålar fortfarande med spotify. Har nog 9 timmar och 56 minuter kvar (=jag har lyssnat på en låt). Hur ska jag någonsin klara mej med ett begränsat antal spotifytimmar och lyssningar? Aldrig är antagligen det simpla, negativa och enda svaret på den frågan. Tyvärr.
Annars har jag bara börjat panika litegranna över det faktum att det börjar dra ihop sej till överdosering av matteprov inom loppet av två veckor. Totalt antal matteprov förljande två veckor: fyra. Total entusiasm över föregående faktamening: noll.
Jag kom precis också ihåg att min svenskanovell är kort och asdlig hittills, och att jag inte längre orkar sitta här och klaga, så därför fortsätter jag med min braiga engelskabok och ser framåt; mot Desperate Housewives och Big Brother.


Slow down and enjoy right now

Nu har jag snålat med spotify i fyra dagar och inte varit inne en endaste gång. Jag tänkte nämligen spara, så att jag slipper lyssna högst en kvart om dagen typ, och istället gå loss totalt i slutet av maj. Börjar nu inse att min plan antligligen kommer gå i stupet långt innan den är färdigställd och tidigarelägger därmed min missbedömning och börjar lyssna nu istället.
På dansen har vi nu fått våra superheta regnkläder (som inte alls är regnkläder utan någon extrembillig form av onepiece som bara ger intrycket av att vara regnkläder. För att förvirra föregående mening extra mycket ska jag tillägga att de ska se ut som fängelsedräkter) och för att göra dem spicy så ska vi tydligen köpa varsin röd spetsbh att ha under, och när hälften av dansen har gått ska vi knäppa upp våran regnoverall/onepiece/fängelsedräkt och blotta denna bh. Känner på mej att en och annan bh kommer hamna på sniskan. Känner också på mej att det kommer vara min..


Set fire to the rain

Ohyes. Förkyld. Igen. Där fick man antagligen för att vara ute en hel kväll trots att det blåser och är kallt.
Har också fastnat i P.S. I love you efter bara tre kapitel. Lånade den idag, och har en stark känsla av att den kommer sällskapa mej en bra bit ikväll. Förutom att filmen är bra och att boken hittills är fantastisk gör det faktiskt ingenting att den också är rosaröd med fin skrivstil på vissa ställen i. Och ja, jag är konstig för man blir inte glad av skrivstil i en bok om man är normal.


RSS 2.0