With a vision of a gentle coast

Nu är det inte så svårt längre. Har nämligen både kollat klart på (500) Days of Summer och läst ut Dead until dark. Jajjemen! Ibland kan jag allt.
Får ägna en liten rad åt min kära mor som fyllde 40 år igår. Grattis mamma!
Om två timmar och tjugo minuter sitter jag antagligen och fixar mina naglar, något jag fick i julklapp. Jag ska alltså förlänga dem med någon gelé eller något och göra fransk manikyr. Vilket kommer resultera i att jag kommer behöva hjälp med att dra upp byxorna, eftersom jag annars kommer bryta av varenda nagel. Bara en liten teori.
Jag känner verkligen att jag bidrog till en bättre värld med detta inlägg. Och nu får jag snart hitta något att göra innan jag går lös ännu mer på tangentbordet.


Color my life with the chaos of trouble

Då var julen slut. Konstigt. Det känns inte ens som att det är december än. Vilken beundransvärd tiduppfattning jag har. Verkligen.
Jag har: 1. fastnat väldigt mycket i Dead until dark  2. börjat kolla på (500) Days of Summer. Det är svårt, det är det verkligen.






Let the memories be good for those who stay

Är så trött att jag funderar på om jag ska strunta i sängen och somna i soffan istället, för just nu finns det inte en chans i världen att jag orkar resa på mej och gå in till min säng. (Det är hyfsat pinsamt att erkänna hur långt det är från där jag sitter till min säng, och därmed gör jag det nu: cirka 7 meter.)
Nu är det så att jag har märkt att mina inlägg den senaste tiden har varit väldigt intressanta (och jag är aldrig ironisk). Så nu ska jag ta tag i mitt liv och börja lägga in bilder från kameran till datorn och till och med (kanske) lägga in några här. (Nu kan man ju fråga sig hur många gånger jag sagt detta till mej själv. Då kan jag ju svara att det har jag gjort många gånger och hoppsan vad jag är trött så nu går jag och lägger mej.)


Together we will stand

Jullov för hela slanten. Firades med volleyboll samt film jag tydligen inte klarade av, för i mer än halva skrek jag frågor om vad som skulle hända och gömde mej bakom händerna. Men bra var den ändå, filmen.


We'll hold your hand

Julkalendern blir faktiskt bättre och bättre. Tänkte egentligen strunta i den först för att den verkade kass. Men nej. Inte än. Tycker faktiskt att den är rätt spännande iår. Herregud. Hur gammal är jag? (Verkar fortfarande inte förstå att ALLA julkalendrar som någonsin visats i svensk television slutar bra.)
Nu ska jag kolla på dagens, bita på naglarna av nevositet och hoppa av spänning. Eller något liknande.


You are not alone in this

Proven över. En dag kvar i skolan. Sedan lov. Aahhh.


It freezes your already cold mind

Ett prov kvar. Imorgon. I fysik. Och ja, jag panikar. Jag kommer panika ett tag till. Fast det är ju sådär mycket bättre att panika än att faktiskt plugga. Men jag vet inte vad jag ska plugga på. Panik, med andra ord. Känns som jag pluggat varenda vaken sekund sedan i söndags. Det har jag inte. Alls. För det känns också som att det här kommer gå, ehh, dåligt.
Och jag ska inte studera en sekund längre än tills dess att Nikita börjar (som är bra, men som idag till största delen får finnas i mitt liv för att jag sörjer att Grey's hade säsongsavslutning förra veckan).


You'll understand

Tänker att det lördag. Och var femte minut kommer jag på att det är det inte. Det är söndag. Dumt, ändå. Bättre med lördag tycker jag ändå och oj vilket roligt ämne att skriva om.
Fast jag får väl kämpa nu, för det är (antagligen) sista söndagen detta året som jag behöver plugga. Det måste det vara.
Nej, usch vad tråkigt det här blev.
Det är iallafall kallt och töar inte ute idag.


The lyrics of my favorite songs

Yes. En vecka och en dag (och ett fysikprov) kvar i skolan. Och sedan lov. Och jullov till på köpet. Så underbart att jag inte ens kan beskriva med ord.
Nu börjar jag verkligen känna att julen är på väg, trots att jag behöver intala mej själv litegranna, men vad gör det? Julkänsla som julkänsla.
Ett litet problem, dock. Inte den blekaste aning om vad jag ska köpa i julklapp har jag. Bara ett litet, pyttepyttepyttelitet problem, eller så.


I want all the world to see

Måndag. Förvånansvärt bra start på denna dag, trots försovning. Började dagen med att vi (Sara) fjäskade lite med engelskaläraren vilket resulterade i att lektionen spenderades på en stol, vänd mot en tv där brabrafilmen Across the universe spelades. Kan den någonsin bli dålig?! Dessutom är den lång, vilket betyder att det blir filmtittande imorgon, och möjligtvis lite på fredag med, happiness!
Dock började det segna framåt fysik- och kemilektionen (som vanligt), och på spanskan låg jag i stort sett som en klubbad säl på bordet och väntade på att klockan skulle springa istället för att åla fram. Jag väntade förgäves. Men det spelade ingen roll när klockan ändå segat sig fram till kvart över alldeles för mycket, för när jag väl kom hem, fick jag lugnt ta och sätta mej med spanskan. Igen. Och nu får jag göra det. Igen. Och imorgon får jag göra det. Igen. Och på onsdag får jag....
Ja. Jag slutade skriva där. Dels för att jag inte orkade längre, dels för att det var för uppenbart hur de följande meningarna skulle bli. och dels för att jag måste plugga spanska nu. Yay.


The only thing that makes sense

Nu har jag lite brått. Jag ska skriva en arbetsplatsundersökning, städa mitt rum, duscha, göra mej iordning och äta lunch. Till klockan två. (Det var mer meningen att den första skulla vara klar redan, och det andra skulle gjorts i torsdags. Ehm. Gick sådär. Obviously.)
Helst vill jag bara sätta mig ner och läsa Dead until dark lite. Eller kanske kolla på True Blood? Jesus. Känner på mej att jag har en vampyrperiod igen. Och en sådan blandat med en stor dos Harry Potter = inte bra. Dessutom kollade jag på Ronja häromdagen. Jag har tydligen alltid haft någon fallenhet för övernaturliga ting.. Creepy.
Nu får jag nog sätta igång innan jag förvandlas till en rumpnisse själv.


Around me

Fredag! Underbart! Och redovisningen är gjord. Och det är två veckor kvar i skolan till jullov. Och det är tre veckor kvar till julafton.
Och jag kan inte skriva något intressant, så jag lägger av nu.
Tackåhej.


Every little thing

Hmm. Hur ska jag kunna klara av att redovisa imorgon? Efter de två som var idag? Går inte. GÅR INTE.
Och, seriöst, Ronja Rövardotter?


RSS 2.0